ZVEZDA DOČEKALA LEPE VESTI IZ PREMIJER LIGE: Čelsi olakšao put srpskom šampionu do Lige šampiona!

Novosti online

19. 05. 2021. u 09:48

ČEKALI su na Marakani konačne putnike za Ligu šampiona sa Ostrva, a u duelu Čelsija i Lestera iz Ljutice Bogdana navijali su za tim sa Stamford Bridža, jer bi im osvajanje pozicije koja vodi u najelitnije klupsko takmičenje, značilo da će kvalifikacije za Ligu šampiona igrati od drugog kola.

ЗВЕЗДА ДОЧЕКАЛА ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: Челси олакшао пут српском шампиону до Лиге шампиона!

FOTO: FK Crvena zvezda

Izabranici Tomasa Tuhela nisu ih razočarali. Revanširali su se Lesteru za poraz iz FA kupa od pre tri dana i na taj način osigurali su mesto u elitnom fudbalskom takmičenju za narednu sezonu. 

Vođstvo domaćinu doneo je Rudiger u 47. minutu, prednost je duplirao Žoržinjo iz penala u 66. minutu, a konačan rezultat postavio je Ihenačo deset minuta kasnije.

U Crvenoj zvezdi posle ovakvog epiloga mogu da odahnu, jer će na evropsku scenu sledeće sezone zakoračiti sa nekoliko dana produženog odmora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)