MAMIĆ PONOSAN NA SEZONU DINAMA: Ovaj klub je najveći dijamant kojeg svakog dana bruse protivnici

Novosti online

20. 05. 2021. u 17:31

ZDRAVKO Mamić oglasio se putem svog Fejsbuk naloga nakon nove titule koju je osvojio Dinamo iz Zagreba.

МАМИЋ ПОНОСАН НА СЕЗОНУ ДИНАМА: Овај клуб је највећи дијамант којег сваког дана брусе противници

Foto: Printskrin Youtube/Radiotelevizija Herceg-Bosne

Kontorverzni čelnik Dinama, koji trenutno u Međugorju izbegava služenje višegodišnje zatvorske kazne, poručio je da je zagrebački klub odigrao jednu od najboljih sezona u istoriji, kao i da je Dinamo dijamant!

- Bez doma, uz podmetanja sa svih strana, u istorijskoj krizi i pandemiji Dinamo je stavio tačku na najveće sezone hrvatskog kluba u istoriji hrvatskog klupskog fudbala. Klub junaka pokazao je da nije napravljen od zlata nego od najtvrđe stvari na svetu - dijamanta. Dijamanta kojeg svakog dana bruse protivnici, kako na sportskom, tako i na svim ostalim poljima - napisao je Mamić.

Uspehe koje je ostvarila ova generacija Mamić je uporedio sa najvećima u klupskoj istoriji.

- U istoriji kluba svih Hrvata i ljubitelja sporta ostaće upisano: u najuspešnijoj sezoni u svojoj istoriji, 2021. godine Dinamo je osvojio prvenstvo Hrvatske, Kup Hrvatske, izbacio Murinjov Totenhem i igrao četvrtfinale Lige Evrope, pronoseći slavu Zagreba i Hrvatske. Generacija 2021. pridružila se u večnosti generaciji 1967. i 1982 - navodi se u objavi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!