SAMO TO NE! Katastrofa pred meč Srbija - Kamerun: Povređen "orao" od koga je nacija mnogo očekivala

Novosti online

26. 11. 2022. u 20:23

NEVEROVATNO kakvi sve problemi su zadesili nacionalnu selekciju Srbije pred, ali i na Mundijalu u Kataru. Jednostavno ne može dan gotovo da prođe da se ne priča o novoj povredi u našem taboru.

САМО ТО НЕ! Катастрофа пред меч Србија - Камерун: Повређен орао од кога је нација много очекивала

FOTO: M. Vukadinović

Strahovali smo za Mitrovića do poslednjeg trenutka, ostali bez Kostića protiv "karioka", a sada je i nastup Dušana Vlahovića protiv Kameruna pod veliki znakom pitanja, zbog povrede primicača.

Centarfor Juventusa je stigao na okupljanje nacionalnog tima s povredom primicača. Prve informacije bile su dobre i činilo se da će biti spreman za mečeve na Mundijalu, međutim, nakon što je u prvom kolu protiv Brazila odigrao oko pola sata, pitanje je da li će moći da igra protiv Kameruna.

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Prema saznanjima "Sport kluba", golgeter torinske "stare dame" je ponovo osetio bol u primicaču i gotovo je izvesno da neće biti u kombinaciji za startnih 11.

Neposredno pre informacije o Vlahoviću, pojavila se vest da problem ima i Sergej Milinković Savić, nakon što je dobio udarac već na samom startu meča protiv Brazila.

To sada znači da bi Srbija mogla u meč odluke da uđe bez svojih najvećih zvezda, onih koji haraju "čizmom", SMS-a, Filipa Kostića i rođenog pobednika, fudbalskog perfekcioniste - Dušana Vlahovića. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (16)