SELEKTOR BELGIJE PESIMISTA PRED MEČ SA HRVATSKOM: Martinez veruje u igrače, ali ne veruje u prolaz grupe?!

Novosti online

30. 11. 2022. u 12:11

FUDBALSKE reprezentacija Belgije i Hrvatske sastaće se u četvrtak od 16 časova u okviru 3. kola F grupe na Mundijalu u Kataru, a selektor "crvenih đavola" Roberto Martinez izrazio je sumnje u pozitivan ishod po njegovu ekipu.

СЕЛЕКТОР БЕЛГИЈЕ ПЕСИМИСТА ПРЕД МЕЧ СА ХРВАТСКОМ: Мартинез верује у играче, али не верује у пролаз групе?!

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Belgija ima priliku da pobedom prođe grupu, dok bi remi bio dovoljan samo u slučaju da Kanada ubedljivo porazi Maroko.

– I dalje imamo priliku da prođemo grupu, a danas mislim da imamo možda samo 10 odsto šansi za pobedu protiv Hrvatske. Ovaj broj će da raste od sada do utakmice, a lično u igrače verujem 100 odsto jer verujem u potencijal svoje ekipe – rekao je Martinez.

Belgija je trenutno nakon dva kola tek treća u grupi F, ali ima samo bod manje od vodećeg tandema – Maroka i Hrvatske. Ipak, pritisak je na strani polufinaliste prethodnog Mundijala.

– Očekivano i prirodno je da ima napetosti. Igrači su se zajedno razvijali veoma dugo, događaju se stvari kao u porodici. Da nema napetosti i neslaganja, to bi značilo da nema ni emocija – poručio je Martinez.

Vicešampioni sveta Hrvati mogu da prođu čak i u slučaju minimalnog poraza, ali im je u tom slučaju potrebna pomoć Milana Borjana i drugova koji bi trebalo da pobede Maroko.

Imajući u vidu kroz šta je sve golman Crvene zvezde prošao na utakmici Kanada - Hrvatska, od njega "kockasti" nemaju pravo ništa da očekuju, ali ne sumnjamo u profesionalan pristup Milana Borjana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)