ALBANCI GLEDAJU U NEVERICI: Srpski navijači došli pred hotel da isprate reprezentaciju Srbije na meč sa Švajcarskom i uradili ovo (VIDEO)

Novosti online

02. 12. 2022. u 16:15

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas protiv Švajcarske odlučujući meč na Svetskom prvenstvu, a pred polazak na stadion desila se fantastična scena za koju su se pobrinuli srpski navijači.

АЛБАНЦИ ГЛЕДАЈУ У НЕВЕРИЦИ: Српски навијачи дошли пред хотел да испрате репрезентацију Србије на меч са Швајцарском и урадили ово (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, pred hotel u kome je se smeštena reprezentacija Srbijetačnije u baštu ispred tog velikog kompleksa, došlo je više stotina srpskih navijača.

U "fan zoni" oni su zapevali na sav glas: "Kud god da krenem, tebi se vraćam ponovo! Ko da mi otme iz moje duše Kosovo?!".

Kako je izgledala ova sjajna scena, pogledajte i sami u video-prilogu izveštača "Novosti" sa lica mesta:

 

Podsetimo, utakmicu Srbija - Švajcarska možete uživo da pratite uz prenos na portalu "Novosti", baš kao i meč Brazil - Kamerun u istoj, G grupi Svetskog prevenstva.

Sve o tim utakmicama, ali i svim drugim dešavanjima na šampionatu planete, možete da saznate u sekciji "Katar 2022" portala "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)