MARTINEZ NASTAVLJA DA ŠOKIRA: Odbranom doneo titulu Argentincima a sada na mestu kojim je zakačio loptu uradio OVU tetovažu (FOTO)

Novosti online

26. 12. 2022. u 19:20 >> 19:23

IGRAO se treći minut nadoknade drugog produžetka u finalu Mundijala u Kataru, kada je, pri rezultatu 3:3, Kolo Muani, fudbaler u tom trenutku jošđ uvek važećih svetskih šampiona Francuza, istrčao oči u oči sa golmanom Argentine Emilijanom Martinezom. Umesto da rutinski pošalje loptu u mrežu iza leđa istrčalog "gauča" napadač Ajntrahta pogodio je unutrašnji deo njegove leve potkolenice.

МАРТИНЕЗ НАСТАВЉА ДА ШОКИРА: Одбраном донео титулу Аргентинцима а сада на месту којим је закачио лопту урадио ОВУ тетоважу (ФОТО)

Foto: Profimedia

Kasnije će se, posle penala, ispostaviti da je Muani tim promašajem Francuzima ispred onog "šampion" dodao prefiks "vice", a Martinez se upisao u istoriji kao golman svetskih prvaka, pridruživši se legendarnim čuvarima mreže albiselesta, Ubaldu Filjolu i Neriju Pumpidou.

Kasniji koštati posla u Aston vili, verovatno će ga koštati posla u Aston vili, a ponašanjem na dočeku u Buenos Ajresu dodatno jeskandalizovao fudbalski svet.

Ono što je uradio ovih dana nije toliko drastično i neće povrediti nikoga, dobro, možda malo hoće Muanija, koji je ipak na neki način "prozvan".

Radi se o novoj tetovaži koju je popularni "Dibu" uradio i to baš na delu tela kojim je zaustavio šut francuskog napadača - unutrašnjem delu leve potkolenice.

Tetovaža se sastoji iz prikaza trofeja Svetskog kupa iznad koga su tri zlatne zvezdice sa godinama u kojima je argentina osvajala zlatni globus.

Ispod je upisan datum - 18. 12. 2022 i poruka:

"Neka vas strast odvede do slave."

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)