JEDNOM DEO ZVEZDE, UVEK DEO ZVEZDE: Crveno-beli se oglasili, vratio se miljenik Delija

Novosti online

18. 06. 2021. u 21:32

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda u jednom danu završio je potpise sa dvojicom igrača koji će u narednoj sezoni biti važan oslonac u ekipi Dejana Radonjića, i obojica stižu iz redova podgoričke Budućnosti - Luka Mitrović i Nikola Ivanović.

ЈЕДНОМ ДЕО ЗВЕЗДЕ, УВЕК ДЕО ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели се огласили, вратио се миљеник Делија

Foto: Printskrin

Zvezda je u toku večeri ozvaničila oba dolaska.

- Nekadašnji kapiten i jedan od najtrofejnijih igrača KK Crvena zvezda Luka Mitrović vraća se u klub u kome je ostvario najveće uspehe u svojoj karijeri. Luka Mitrović je potpisao u petak uveče sa Crvenom zvezdom dvogodišnji ugovor, a svojim povratkom donosi kvalitet, ali i veliko iskustvo koje je sticao igrajući za naš klub takmičarski izuzetno značajne i važne utakmice tokom višegpdišnjeg boravka na Malom Kalemegdanu - piše u saopštenju crveno-belih.

Sada već 28-godišnji krilni centar rodom iz Novog Sada nakon Hemofarma, proveo je u Crvenoj zvezdi čak 5 sezona (2012-2017) i tokom tog perioda osvojio je tri ABA lige, tri šampionata Srbije i četiri Kupa Radivoja Koraća, ali i stekao status kapitena Crvene zvezde.

Mitrović je iz Zvezde prešao u Bamberg, igrao je i za Manresu, Hapoel iz Jerusalima, a deo protekle sezone proveo je u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je igrao finale ABA lige i bio jedan od najboljih igrača tog tima u završnim utakmicama protiv Crvene zvezde.

- Luka Mitrović se vraća na mesto na kome se najbolje oseća, koji zna šta znači nositi dres Crvene zvezde i koji najbolje zna šta znači reč "kuća" . Luka, dobro došao u tvoju Crvenu zvezdu - poručili su iz zvezde.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)