NOVICKI ISPUNIO OBEĆANJE: Slavni Nemac došao u LJubljanu, "na noge" Luki Dončiću, uskoro pada potpis na novi "mega-ugovor" (VIDEO)

Novosti online

09. 08. 2021. u 16:27

DIRK NOVICKI je ispunio obećanje! Legenda Dalasa i nemačke košarke najavio je nedavno da će u društrvu Džejsona Kida i Marka kjubana ukazati čast Luki dončiću i doći u Ljubljanu da potpišu ugovor sa najboljim košarkašem Slovenije - i to su i uradili.

НОВИЦКИ ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ: Славни Немац дошао у Љубљану, на ноге Луки Дончићу, ускоро пада потпис на нови мега-уговор (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Malo ko je ozbiljno shvatio najavu Dalasovog trija, ali su Amerikanci očigledno rešili da isteraju taj deo priče i sleteli su u Ljubljanu danas tokom jutra. Slovenački ogranak televizije N1 primetio je Novickog i Kida kako uživaju u suncem okupanoj prestonici.

Sve to dolazi nakon fantastičnih igara Luke Dončića za Dalas tokom prethodne sezone, ali i vesti da je Slovenac uvršten u najbolju petorku turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju. Pred njega će biti predstavljen čuveni "supermaks" ugovor na pet godina vredan više od 200.000.000 dolara. Potpis će biti stavljen na papir u Sloveniji.

Iako je bilo nekih nagoveštaja da bi druge franšize mogle da preotmu Dončića iz ruku Dalasa, to se nije desilo. Maveriksi su odlučili da svoju budućnost u potpunosti stave u ruke sjajnog mladog košarkaša, koji je u poslednjoj sezoni postizao 27,7 poena po utakmici uz osam skokova i 8,6 asistencija.

Na olimpijskom turniru ubacivao je 23,8 poena u proseku, što ga je svrstalo na treće mesto, a na sve to je imao 9,7 skokova (drugo mesto na turniru) i 9,5 asistencija (prvo mesto u Tokiju).

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk