MIROTIĆ BACIO DELIJE U TRANS: Nikola nikada nije krio da navija za Partizan, ali ovaj njegov potez je oduševio navijače Zvezde (FOTO)

Novosti online

07. 09. 2021. u 10:02

KOŠARKAŠ Barselone Nikola Mirotić objavio je na društvenoj mreži Instagram fotografiju svog sina u majici Crvene zvezde.

МИРОТИЋ БАЦИО ДЕЛИЈЕ У ТРАНС:  Никола никада није крио да навија за Партизан, али овај његов потез је одушевио навијаче Звезде (ФОТО)

FOTO: Tviter/FCBbasket

Nije tajna da je Mirotić u odličnim odnosima sa Crvenom zvezdom čiji navijači su ga uvek dočekali ovacijama, a kada je 2019. stigao u "Pionir", uručen mu je i poklon za posebne humanitarne zasluge. Naime, on je tada dobio priznanje za "zvezdaša godine" za koji kaže da mu je najvredniji trofej u karijeri.

Iako je i sam davno priznao da je simpatizer Partizana, izuzetno poštuje navijače Crvene zvezde i o tome je više puta govorio.

- Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili - pričao je Mirotić 2011. godine.

On je danas podelio fotografiju svog sina Aleksandra u šampionskoj majici Crvene zvezde i jasno je da je sinu ipak srcu bliža crveno-bela strana.

Foto: Instagram

(Sportske net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir