SJAJNA IGOKEA NANELA PRVI PORAZ ZVEZDI U ABA LIGI: Crveno-belima ne prijaju Laktaši, odbrana zakazala u prvom poluvremenu

Č. V.

10. 10. 2021. u 20:47

KOŠARKAŠI Igokee naneli su prvi poraz Crvenoj zvezdi u ABA ligi. Meč u Laktašima je završen sa 75:68 u korist domaće ekipe.

СЈАЈНА ИГОКЕА НАНЕЛА ПРВИ ПОРАЗ ЗВЕЗДИ У АБА ЛИГИ: Црвено-белима не пријају Лакташи, одбрана заказала у првом полувремену

FOTO: KK Igokea/Nikola Vuruna/ABA liga

Niko nije očekivao da će se ovo desiti, posebno nakon odličnog početka sezone za crveno-bele i sjajne pobede protiv Makabija u Tel Avivu. Ipak, Dragan Bajić je ponovo idealno pripremio utakmicu.

Pitanje pobednika je praktično bilo rešeno posle prvog poluvremena kada je Igokea imala velikih 22 poena prednosti - 44:22.

Očekivala se reakcija izabranika Dejana Radonjića u drugom delu meča i do toga je i došlo. Prišli su gosti u jednom momentu i na minus pet, ali snage za preokret nije bilo.

Loše je Zvezda šutirala na ovoj utakmici, tek 6/21 za tri poena. Treba reći da u prvom poluvremenu nisu nijednom bili precizni van linije 6,75 - 0/10.

Ne prijaju Zvezdi Laktaši pošto je ovo bio treći vezani poraz šampiona ABA lige na ovom parketu. Igrač utakmice definitivno je bio Aleksa Radanov koji je upravo iz redova crveno-belih stigao u Igokeu.On je meč završio sa 14 poena i sedam asistencija.

Tim iz Republike Srpske je ujedno prvi tim ove sezone koji je Beograđanima prebacio 70 poena.

Jedino efikasniji od njega u pobedničkom timu bio je Antabija Voler koji je postigao 15 poena. Na drugoj strani Nikola Kalinić je upisao 16 poena, dok je Luka Mitrović brojao do 13.

I jedna i druga ekipa sada imaju učinak po 2-1. Jedine neporažene ekipu posle tri kola su Partizan i Cibona, dok i Cedevita Olimpija može da im se pridruži ukoliko sutra pobedi FMP.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)