"PA, OVO JE URNEBESNO!" Nikola Jokić raspametio Amerikance lekcijom prvom piku s drafta (VIDEO)

Novosti online

22. 10. 2021. u 16:02

NIKOLA Jokić i Denver Nagetsi su odlično otvorili novu NBA sezonu, a sjajna partija Srbina oduševila je pojedine američke novinare.

ПА, ОВО ЈЕ УРНЕБЕСНО! Никола Јокић распаметио Американце лекцијом првом пику с драфта (ВИДЕО)

FOTO: AP

Na gostovanju Feniks Sansima, Jokić i saigrači su trijumfovali sa 98:110 uz odličnu igru našeg centra, aktuelnog MVP-a lige.

On je, pored ostalog, ostvario 27 poena, imao i 13 skokova, te dve asistencije, i to protiv tima koji je glatko, sa 4-0, deklasirao Nagetse u minulom plej-ofu, u polufinalu Zapadne konferencije.

Na sve to, Srbin je za direktnog rivala imao Deandrea Ejtona, prvog pika s drafta 2018. godine, centra za kog Jokić neretko voli da kaže da mu se jako sviđa kako napreduje, koliko se trudi i kojim talentom raspolaže.

Ali, Ejtonu ništa od toga nije pomoglo protiv našeg asa, o čemu svedoči i Jokićev učinak, i brojni hvalospevi koji su mu stigli posle pomenute utakmice. Neki od njih su se desili i posle sledeće objave na internetu:

- Minut i 23 sekunde Jokića protiv Deandra Ejtona, poručio je novinar "DNVR"-a Harison Vind uz snimak koji je i pred vama:

- Čitav snimak je urnebesan. Jokić se poigravao s njim, jedan je od komentara američkih ljubitelja košarke.

- Ovo je umetnost, poručio je drugi.

Naredni meč Nikola Jokić i Nagetsi igraju u subotu, od 3 sata po srednjnjeevropskom vremenu, a tada će ugostiti San Antonio Sparse koji su u svom prvom takmičarskom nastupu deklasirali kod kuće ekipu Orlando Medžika sa 123:97, uz izvrsnu partiju centra Moa Bambe - 18 poena, po četiri skoka, asistencije i blokade.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)