RADONJIĆ PRED BORAC: Moramo da budemo na visokom nivou, Čačani će tražiti šansu

Novosti online

18. 12. 2021. u 21:20

CRVENA zvezda utakmicom protiv Borca u 12. kolu nastavnja takmičenje u ABA ligi, a trener crveno-belih Dejan Radonjić izneo je očekivanja pred ovaj duel.

РАДОЊИЋ ПРЕД БОРАЦ: Морамо да будемо на високом нивоу, Чачани ће тражити шансу

Foto: ABA liga

Šampion regionlanog takmičenja je u petak savladao Bajern u Evroligi (81:78). Vremena za odmor nema, pošto već u nedelju (18.45) sledi duel sa Čačanima.

Crnogorski stručnjak je zbog velike potrošnje ekipe oprezan pred susret sa timom Marka Marinovića.

- Utakmica protiv Borca nam dolazi samo četrdesetak sati nakon velike potrošnje i napora u duelu sa Bajernom. Moraćemo na prvom mestu energetski da odgovorimo na ovom meču protiv ekipe koja je mlada, ali sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i koja će tražiti svoju šansu, posebno ako ne budemo bili na nivou koji zahteva jedan ovakav meč - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić i Dejan Radonjić/AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Nova dva problema pojavila su se za Zvezdu na utakmici protiv Bajerna. Ognjen Kuzmić povredio je prst na šuterskoj ruci u ranoj fazi meča, da bi potom Dejan Davidovac nehotice stao na njegovu nogu i povredio zglob. Da li će moći da pomogne saigračima, znaće se sutra pre početka meča.

Ognjen Dobrić je jedan od igrača koji je propustio duele u Novom Mestu i meč sa Barselonom, ali protiv Bajerna je pogodio tri trojke i čini se da polako hvata šutersku formu.

- Nemamo previše vremena za pripremu ovog meča nakon Bajerna, ali ćemo se potruditi da spremni dočekamo Borac. Igraćemo protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, tim koji je spoj iskusnih i vrlo talentovaih igrača i moraćemo da odigramo dobar meč kako bi došli do bodova - poručio je Dobrić.

Podsetimo, Crvena zvezda trenutno ima učinak 10-1, a Borac 4-7.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RAZMIŠLJALA SAM DA SE ZAMONAŠIM: Tanja Bošković je zamalo napustila sve i otišla u manastir