RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI: Dobrić povređen, Davidovac na dužoj pauzi

Novosti online

19. 12. 2021. u 21:52

CRVENA zvezda deklasirala je Borac u Beogradu sa 109:62. Utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ САОПШТИО ЛОШЕ ВЕСТИ: Добрић повређен, Давидовац на дужој паузи

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crveno-beli su sa plus 47 pregazili Čačane, uz fantastično šutersko veče - 18 trojki. Sve to može da raduje crnogorskog stručnjaka, ali brinu nove povrede.

Zvezda nema mnogo vremena za odmor, jer već u sredu igra u Istanbulu protiv Efesa u Evroligi.

- Mislim da smo odigrali utakmicu sa dobrim pristupom. Od početka smo nametnuli ritam i imali kontrolu. U drugom delu smo uspeli da to još podignemo i držimo kontrolu meča, što nam je jako značajno posle ovih utakmica u žestokom rasporedu. Sutra nove obaveze, nove pripreme. Razmišljanja moraju da idu ka sledećem meču - rekao je Radonjić.

Na utakmici protiv Borca nije bilo Ognjena Dobrića i Dejana Davidovca, a stretag tima sa Malog Kalemegdana je otkrio da obojicu čeka pauza.

- Dobrić je bio na pregledu, nije mogao da igra. Videćemo koji je stepen te povrede, izgleda da nije ozbiljno, ali videćemo koliko će propustiti. To je posledica zadnjeg meča. U pitanju je rame. Postoji opterećenje zbog kojeg je morao da miruje. Davidovcu sledi pauza koja je za nas u ovakvom rasporedu duga. Koliko će biti potrebno vremena da se vrati u trenažni proces, videćemo tek. Sigurno ne tako brzo kao što smo svi priželjkivali da bude.

Košarkaši Crvene zvezde posle utakmice sa Borcem/FOTO: KK Crvena zvezda/Đorđe Kostić/ABA liga

Ono što može da raduje navijače Crvene zvezde, ali i sve u klubu je partija Erona Vajta. Našao se na parketu i bio je najkorisniji igrač - 15 poena, četiri asistencija i tri trojke. To mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti 22.

- Vajt je izašao iz dugačke pauze i nije bio dovoljno spreman. Dobro je što smo u jednom ovakvom meču mogli da ga stavimo u funckiju. Moramo da bude strpljivi i čekamo da ga vidimo u izdanju u kakvom mi želimo, ali to svakako neće biti u periodu u kojem bi voleli - zaključio je Radonjić.

Crvena zvezda je lider ABA lige sa učinkom 11-1.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao na utakmicu košarkaša Zvezde

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SRBI NAPRAVILI SKANDAL Švajcarci besni zbog navijača i povika Kosovo je Srbija...