ZVEZDA RAZBILA BORAC: Kampaco debitovao, crveno-beli nastavili da "gaze" (FOTO/VIDEO)

Č. V.

25. 12. 2022. u 16:06

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nastavili su seriju pobeda u ABA ligi, pošto su u 12. kolu ubedljivo savladali Borac sa 86:57 (23:13, 22:24, 20:8, 21:12), a na ovoj utakmici za crveno-bele je debitovao Fakundo Kampaco.

ЗВЕЗДА РАЗБИЛА БОРАЦ: Кампацо дебитовао, црвено-бели наставили да газе (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Pokazao je Argentinac kakav je majstor i sa kakvim arsenalom oružja u napadu raspolaže. Delio je sjajne asistencije, postizao poene i skakao. Prve poene u redovima šampiona Srbije postigao je šutem van linije 6,75.

On je meč okončao sa 11 poena, tri skoka i pet asistencija, ali mnogo više od statistike u oko upada lakoća sa kojom igra bivši saigrač Nikole Jokića u Denveru.

Što se utakmice tiče, Zvezda je od starta nametnula žestok ritam u odbrani, pa je posle 10 minuta igre imala dvocifrenu prednost - 23:13. Nije se mnogo toga pormenilo ni u drugom kvartalu.

Ipak, Borac je odbijao da se preda pa je na startu trećeg perioda spustio razliku rivala na četiri - 48:44. Ali, od tog momenta crveno-beli su podigli broj obrtaja i do kraja četvrtine napravili seriju 17:1.

Nastavili su u istom ritmu i u poslednjoj deonici i mirno su priveli utakmicu kraju, te stigli do 10 trijumfa u regionalnom takmičenju.

Duško Ivanović je odlučio da van tima na ovom susretu bude Nemanja Nedović. Sjajni bek je odmorio pred duel u Evroligi protiv Barselone (petak, 19).

Najefikansiji kod pobednika bio je Ognjen Dobrić sa 15 poena, pratili su ga Filip Petrušev i Ben Bentil sa po 13. U redovima Čačana najviše se istakao Hanter Hejl sa 17, dok je Bojan Tomašević dodao 10.

Zvezda sada ima učinak 10-1, a Borac 3-9.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

I TENISERI SU ZATEČENI: Francuz potezom oduševio publiku (VIDEO)