SKARIOLO: ''Vidi se da Partizan ulazi u vrhunac forme''

Filip Milošević

26. 01. 2024. u 16:05

ITALIJANSKI trener Serđo Skariolo i dalje obavlja funkciju selektora reprezentacije Španije, ali posle otkaza u Virtusu više nema klupski angažman. On boravi u Beogradu, a nedavno je na svojim društvenim mrežama otkrio da prisustvuje Partizanovim utakmicama, te da uči od najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića.

СКАРИОЛО: Види се да Партизан улази у врхунац форме

FOTO: AP

– Gledam treninge, pratim treninge svih timova i razgovaram sa španskim reprezentativcima, Lorenzom Braunom i Huančom Ernangomezom. Proveo sam malo vremena sa Željkom i Milošem Teodosićem. Ovo je košarkaški grad i svaki put kada dođem ovde, imam toliko toga da uradim, jednostavno ovo je grad košarke i kulture i uživam ovde, rekao je Serđo Skariolo za Sport klub.

O večitima u Evroligi kaže:

– Pogledao sam nekoliko utakmica, trudim se da pogledam što više utakmica. Uvek može bolje, ali oni definitivno imaju šansu, mislim da mogu da uđu u plej-of. To su dobri timovi sa dobrim igračima. Zvezda ima mnogo kvalitetnih igrača, nadam se da će uskoro biti kompletni. Biće interesantno videti kako će odigrati ove poslednje utakmice. Sigurno će se i jedni i drugi boriti za plej-of, trenutno igraju dobro i drago mi je zbog toga.

Očekivanja pred meč Partizana i Žalgirisa?

– Definitivno ću gledati meč na televiziji. Naravno da je Željko legendaran trener i sjajan trener, ali i Andrea je dobar. Mislim da je Žalgiris imao dobru reakciju na promenu trenera, odlično su odigrali protiv Fenerbaheča i sigurno će ovo biti zanimljiv meč, videćemo šta će se desiti. Gledao sam Partizan na treningu ova dva dana, u odličnoj su formi, treninzi su bili visokog intenziteta i kvaliteta, tačno može da se vidi da ulaze u vrhunac forme, a sada je pravo vreme za to, tako da će biti zanimljivo gledati ih.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove