LOŠE VEČE ZA SRBE U NBA LIGI: Toronto vezao deveti neuspeh za redom, Jović dvocifren u porazu

Filip Milošević

23. 03. 2024. u 08:18

Košarkaši Majamija deklasirani su od Nju Orleansa 111:84, dok je Rajakovićev Toronto doživeo od Oklahome 123:103, to je deveti poraz za redom za srpskog trenera i njeogve momke.

ЛОШЕ ВЕЧЕ ЗА СРБЕ У НБА ЛИГИ: Торонто везао девети неуспех за редом, Јовић двоцифрен у поразу

Foto: Profimedia

Džimi Batler je u poraz Majamija bio najbolji sa 17 poena uz 5 dodavanja za koš i 4 uhvaćene lopte, a jedini srpski košarkaš na terenu tokom noći Nikola Jović profitirao je minutažom.

Za 19 minuta u igri on je ubacio 10 poena uz šut iz igre 4 od 9, i imao po skok, asistenciju, ukradenu i izgubljenu loptu. Interesantno, njegov tim je imao samo minus četiri dok je on bio na parketu.

Toronto je uspeo da upiše čak deveti uzastopni poraz. U gubitničkoj ekipi najbolji je bio Grejdi Dik sa 21 poenom, dok se u Oklahomi istakao Šej Gildžus-Aleksander sa 23 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača