GRMELA JE ARENA: Ovako su "grobari" reagovali kada su videli da su Toni Kukoč i Dino Rađa došli na meč Partizan - Olimpijakos (VIDEO)

Novosti online

28. 03. 2024. u 20:37 >> 21:05

KK Partizan i Olimpijakos sastali su se u 32. kolu Evrolige, a na tu utakmicu došle su i dve hrvatske legende, svojevremeno i asovi jugoslovenske reprezentacije.

ГРМЕЛА ЈЕ АРЕНА: Овако су гробари реаговали када су видели да су Тони Кукоч и Дино Рађа дошли на меч Партизан - Олимпијакос (ВИДЕО)

EuroleagueTV

Toni Kukoč i Dino Rađa, koji su se proslavili i u plavom, jugoslovenskom dresu, a od hrvatske nezavisnosti i u reprezentaciji "lijepe njihove", istinske su legende košarke, kako zbog reprezentativnih nastupa, tako i brojnih klupskih podviga.


Njih dvojica su krajem osamdesetih godina prošlog veka bili saigrači u reprezentaciji Jugoslavije sa trenerom Partizana Željkom Obradovićem, dok su u isto vreme u splitskoj Jugoplastici igrali sa sadašnjim sportskim direktorom crno-belih Zoranom Savićem.

Baš njih su crno-beli ugostili na meču sa atinskim crveno-belima, a emocije u Areni su pokuljale kada su "grobari" primetili ko je stigao.

Isprva su se čuli samo aplauzi, i to prilično snažni, ali su se potom priključili i glasni zvižduci. Mada, pravo je pitanje koliko je zvižduka bilo upućeno njima, a koliko Nikoli Milutinovu, koji je ne tako davno tužio KK Partizan zbog dugovanja, a koji je nešto posle Kukoča izašao pred publiku.

Evo kako je to izgledalo:

A evo kako su Rađa i Kukoč reagovali na atmosferu u Areni:

Prenos utakmice Partizan - Olimpijakos možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

Anketa

Kako biste vi reagovali da ste videli Kukoča i Rađu na meču svog omiljenog tima?

Bonus video:  Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

U ZATVOR ZBOG PEDOFILIJE: Glumac iz Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad dečakom