MISIJA POVRATKA NA TRON: Zvezda gura u zaborav katastrofu u Evroligi

V. P.

14. 04. 2024. u 22:37

UPOTREBIO je marketing Crvene zvezde sve resurse da katastrofalna evroligaška sezona padne u zaborav pred početak plej-ofa ABA lige. Broj prisutnih u "Areni" u današnjoj prvoj četvrtfinalnoj utakmici sa Studentskim centrom (18.00) pokazaće koliko je delotvoran krizni menadžment.

МИСИЈА ПОВРАТКА НА ТРОН: Звезда гура у заборав катастрофу у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

Nakon sramotnog poraza od Efesa u poslednjem kolu, preko čega je trener Janis Sferopulos olako prešao, upućen je poziv za opštu mobilizaciju u maršu na regionalnu titulu. Za razliku od prethodne sezone, ovog puta sa prednošću domaćeg terena kao kecom iz rukava.

- Znam šta se dogodilo prošle godine i koliko je bitna prednost domaćeg terena - rekao je u najavi grčki stručnjak, kome već krcka stolica i mogla bi da pukne ako ne vrati trofej ABA lige u klupske vitrine. - Publika nas nosi i nadam se da ćemo obradovati navijače na kraju. Moramo da budemo spremni da odbranimo naš teren, da se borimo za svaku utakmicu, a one u plej-ofu su nešto drugo. Ovu seriju želimo da počnemo fokusirani i damo svoj maksimum.

DA IZNENADIMO ZVEZDU

TRENER SC Derbija Dejan Jakara ne odustaje od ambicija u četvrtfinalu sa Zvezdom.

- Želja je da pokušamo da iznenadimo Crvenu zvezdu u jednoj utakmici, a da u crnogorskoj ligi igramo finale. Nije lako, ali moramo da imamo ciljeve do kojih se teško dolazi. Mislim da možemo da igramo mnogo bolje nego u prošlom meču sa Zvezdom, tada nismo dali sto odsto. Ako uspemo da pripremimo igrače da budu što više fokusirani, možemo bolje da izgledamo.

Drastična razlika u kvalitetu rivala, što se videlo u meču pretposlednjeg kola ligaškog dela (94:76), svakako ne zahteva maksimum.

- Prvim mestom smo ostvarili prvobitni cilj, obezbedili prednost domaćeg terena. Idemo korak po korak, sada je cilj plasman u polufinale - kaže kapiten Branko Lazić, koji je šest puta dizao jadranski pehar. - Pozivam navijače da dođu u što većem broju i pruže nam podršku tokom čitave serije, a mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo, ali i da se iskupimo celokupnoj zvezdaškoj javnosti za utakmicu sa Efesom. Želimo da pokažemo da je to bio samo jedan loš dan i da se svima zahvalimo na ogromnoj podršci. Najbolji način je da osvojimo ABA ligu i vratimo trofej u naše vitrine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S