Istorijski trenutak za srpsku košarku: Kompanija Meridianbet i Košarkaški savez Vojvodine potpisali ugovor o sponzorstvu (VIDEO)

PROMO

18. 04. 2024. u 16:00

U duhu proslavljanja veka košarke u Srbiji – potpisan novi ugovor o saradnji

Историјски тренутак за српску кошарку: Компанија Меридианбет и Кошаркашки савез Војводине потписали уговор о спонзорству (ВИДЕО)

Stefan Glavaš, Meridianbet

Nije tajna da je Srbija zemlja košarke i baš u periodu kada proslavljamo vek postojanja ovog sporta na našim prostorima – jasno je da su ulaganja u košarku preko potrebna.

Time se vodi i kompanija Meridianbet, regionalni liger u industriji igara na sreću, ali i lider u društveno-odgovorno poslovanju, pa je tako nakon košarkaškog kluba Crvena zvezda Meridianbet i košarkaškog kluba Vršac Meridianbet, pomoć stigla i Košarkaškom savezu Vojvodine.

Savez koji okuplja i seniorsku, ali i sve mlađe kategorije, Košarkašku ligu Srbije, MLS, MRL SEVER KSV, MRL KSV, Kup KSV, Letnju ligu, kao i sva takmičenja u ženskoj kategoriji, definitivno zaslužuje podršku i saradnju koja će dugoročno biti korisna za sve učesnike.

Upravo iz tog razloga, Meridian fondacija „Od srca s ljubavlju“ ispred kompanije Meridianbet biće novi saradnik na putu ka zacrtanim ciljevima.

Sklapanju saradnje i potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Upravnog obora Košarkaškog saveza Vojvodine, Ivan Grujin, kao i direktorka marketinga kompanije Meridianbet, Milica Odalović.



Zahvaljujem se kompaniji Meridianbet što je u Košarkaškom savezu Vojvodine prepoznala dobrog partnera. Nama je zaista čast i zadovoljstvo što ćemo sarađivati u naredne tri godine, jer je ovo, mogu reći, istorijski trenutak za naš Savez, koji, koliko ja pamtim i znam, nikada nije imao sponzora, a pogotovo ne ovakvog kalibra. Sve ono što zajednički budemo radili biće usmereno ka tome da se poboljšaju uslovi rada, kao i prema deci koja su, kao i uvek, najveća baza i potencijal Saveza Vojvodine. Siguran sam da će ovo biti uspešna saradnja, svakako je velika pomoć za sve nas. Košarka je plemenit sport, usmereni smo ka deci i učinićemo dve da njima pomognemo“, rekao je predsednik Upravnog odbora Košarkaškog saveza Vojvodine, Ivan Grujin.

Nakon nekolicine više nego uspešnih sponzorstava, kompanija Meridianbet nastavila je sa ulaganjem u srpski sport.

Saradnja sa Košarkaškim savezom Vojvodine je za nas potpuno nova dimenzija sportskog sponzorstva. Ovom prilikom bih naglasila da će u ovoj saradnji u velikoj meri biti uključena i naša Fondacija. Veoma nam je drago što smo pronašli zajednički cilj i što ćemo se fokusirati na to da zajedno stvaramo bolju i kvalitetniju budućnost za naše mlade košarkaše”, rekla je Milica Odalović.

Stefan Glavaš, Meridianbet

 

Decenijama unazad svedoci smo velikih napora koje mnogi pojedinci i kolektivi među nama postižu, a sve to u cilju promovisanja sporta, društvenih vrednosti i izgradnje međusobnog poverenja.

Kao neko ko je na tom polju nezamenljiv igrač i ko svojim brojnim ulaganjima već dve decenije pomaže zajednici u kojo privređuje, nalazi se i kompanija Meridianbet. Obavljajući svoju delatnost na preko 15 svetskih tržišta, ovaj globalni betting lider uspostavio je, tokom svih ovih godina, veoma uspešne saradnje sa mnogim klubovima i sportskim Savezima iz zemalja u kojima poslovno privređuje.

U okviru svojih redovnih humanitarnih i sportskih aktivnosti, Meridianbet je uvek tu, spreman da odgovori na postavljene zadatke i pomogne razvoj sporta u mnogim područjima. Svojim donatorskim programom u brojnim zemljama Meridianbet je omogućio efikasno funkcionisanje velikog broja profesionalnih i amaterskih klubova, sportskih Saveza, udruženja i školica sporta, ne štedeći pri tome ni vreme ni sve svoje ostale resurse.

Primenjujući najviše svetske poslovne standarde kada je podrška razvoju sporta u pitanju, Meridianbet se svakodnevno trudi da višemilonskim donacijama i sponzorstvima pomogne mnoge sportske kolektive i pojednice u osvarenju njihovih zacrtanih ciljeva.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata