VEĆ SE SKLAPA TIM: Olimpijakos naciljao pojačanja za sledeću sezonu

Novosti online

18. 04. 2024. u 14:46

Košarkaški klub Olimpijakos planira da na kraju sezone angažuje igrača Žalgirisa Kinana Evansa i Tajlera Dorsija iz Fenerbahčea, prenosi Sportando.

ВЕЋ СЕ СКЛАПА ТИМ: Олимпијакос нациљао појачања за следећу сезону

FOTO: EPA

Evans (27) je ove sezone u Evroligi odigrao 34 utakmice, a prosečno je postizao 17,3 poena po meču. On bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Evans je član Žalgirisa od 2022. godine, a pre toga je, između ostalih, igrao za Makabi Tel Aviv, Hapoel Haifu i Igokeu.

Sportando navodi da čelnici Olimpijakosa žele da pojačaju bekovsku liniju zbog čega planiraju da angažuju i Tajlera Dorsija iz Fenerbahčea.

Dorsi (28) je navodno već odlučio da na kraju sezone napusti Fenerbahče, a trenutno pregovara sa Olimpijakosom.

On je bio član Olimpijakosa u sezoni 2021/2022. Olimpijakos će u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige igrati protiv Barselone.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!