ZVEZDA SUSPENDOVALA NEBOJŠU ILIĆA: Poslednja opomena pred isključenje iz prvog tima

Tanjug

28. 04. 2024. u 20:19

KOŠARKAŠKI klub Crvena zvezda je pre tri dana suspendovao tim menadžera Nebojšu Ilića zbog saobraćajnog prekršaja, koji je napravio u Beogradu. Sada se klub sa Malog Kalemegdana oglasio novim saopštenjem oko ovog slučaja

ЗВЕЗДА СУСПЕНДОВАЛА НЕБОЈШУ ИЛИЋА: Последња опомена пред искључење из првог тима

FOTO: N. Paraušić

Crveno-beli su u saopštenju naveli da je nakon 72 sata i utvrđivanja svih činjenica oko saobraćajnog prekršaja, koji je 25. aprila ove godine napravio Nebojša Ilić kao fizičko lice, doneli odluku o kazni.

Aktuelni šampion Srbije saopštio je ove nedelje da je bivši igrač ovog kluba kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca, kao i poslednjom opomenom pred isključenje iz prvog tima sa pozicije tim menadžera.

- Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 odsto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera. Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda - saopštila je Crvena zvezda.

Podsetimo, Crvena zvezda u narednoj utakmici ABA lige igra protiv Mege 3. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici