STRAŠNA TRAGEDIJA: Poginuo bivši igrač Partizana (33) i brat saigrača Nikole Jokića

Novosti online

31. 05. 2024. u 06:38

Bivši NBA igrač Dru Gordon, stariji brat Denverovog Erona Gordona, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Portlandu u Oregonu, u četvrtak, potvrdio je njegov agent Kalvin Endruz i Nagetsi za ESPN.

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА: Погинуо бивши играч Партизана (33) и брат саиграча Николе Јокића

FOTO: EPA

Imao je 33 godine. Rodom je iz San Hozea u Kaliforniji, a Gordonovo profesionalno košarkaško putovanje uključivalo je i avanture u Dži ligi, Srbiji, Sardiniji, Turskoj, Francuskoj, Litvaniji, Poljskoj, Ukrajini i tri različita tima u Rusiji. Igrao je na UCLA i Novom Meksiku.

Iza njega su ostali supruga Anđela i mladi sinovi Zejn i Brodi.

Dru Gordon je profesionalnu karijeru počeo upravo u Partizanu, čiji je bio član u sezoni 2012/13. Iako nije odigrao čitavu sezonu u beogradskom klubu, navijači ga pamte po atraktivnim zakucavanjima i blokovima, a nakon povrede u finišu pomenute sezone na njegovo mesto stigao je Žofri Lovernj.

Nakon crno-belih nastupao je, između ostalog, za Sasari, Banvit, Lijetuvos Ritas, Zetin i Lokomotivu Kubanj, a u NBA ligi kratko je bio član Filadelfije.

Poslednju sezonu proveo je u Japanu, gde je nastupao za Zefir Fukuoku.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?