"LUKA PROTIV LEBRONA": Garnet pohvalio Dončića (VIDEO)

Novosti online

12. 06. 2024. u 09:26

Nekadašnja NBA zvezda Kevin Garnet nahvalio je Luku Dončića pred treći meč finala između Dalasa i Bostona.

ЛУКА ПРОТИВ ЛЕБРОНА: Гарнет похвалио Дончића (ВИДЕО)

FOTO: AP

Košarkaši Boston seltiksa poveli su sa 2-0 u seriji finala NBA lige protiv Dalas maveriksa.

Luka Dončić je bio veoma dobar i jedini igrač Dalasa sa više od jedne postignute trojke na ova dva susreta u Masačusetsu, a sve to je primetio i Kevin Garnet.

Garnet je bio lider generacije Bostona koja je poslednju šampionsku titulu osvojila 2008. godine i mladi Slovenac ga je oduševio i tokom gostovanja na podkastu "All The Smoke" poredio ga je sa Lebronom Džejmsom.

- Slušajte, Luka je trenutno jedini koji može da stigne Lebrona Džejmsa i niko ne želi da izgovori to naglas. Luka prosečno postiže, koliko beše, 33? Ma daj, čoveče. Na jednoj nozi, pije pivo, uživa u životu radeći Bog zna šta... - rekao je Garnet.

Pol Pirs, čovek koji je 2008. godine bio MVP finala, kaže da je Dončić već sada ušao u period vrhunca karijere i da će to dugo trajati.

- On je već dosegao vrhunac, 100% sam siguran. Morate da shvatite da on igra profesionalnu košarku od svoje 16. godine, a sada ima 25 godina. Samo je pitanje koliko će dugo biti na vrhuncu, ali Dončić je već pet puta bio izabran u idealnu petorku NBA lige i prvi put u svojoj drugoj sezoni. Kada je došao u ligu, došao je na vrhuncu - rekao je Pirs.

BONUS VIDEO SAT I PO PRED DERBI: Ogroman broj zvezdaša u hali - "pre roka"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)