VOLEO BIH DA OSTANEM U PARTIZANU: Igrač koji je pokupio simpatije navijača u završnici sezone poslao poruku upravi

Novosti online

29. 06. 2024. u 19:09

KOŠARKAŠKI klub Partizan u novu sezonu ući će sa znatno drugačijim sastavom, a o svemu je govorio i hrvatski reprezentativac Džejlen Smit.

ВОЛЕО БИХ ДА ОСТАНЕМ У ПАРТИЗАНУ: Играч који је покупио симпатије навијача у завршници сезоне послао поруку управи

FOTO: M. Vukadinović

On je sa reprezentacijom Hrvatske kojoj predstoji kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, te je u razgovoru za tamošnji “Index.hr” govorio o planovima sa crno-belima.

– Nadam se povratku. Već nedelju dana nisam razgovarao ni sa kim iz kluba. Mojoj porodici se dopada Beograd, tako da bih voleo da ostanem u Partizanu – rekao je Smit, pa se nadovezao na saradnju sa Željkom Obradovićem.

– To je svakako izazov, ali i veliko iskustvo. Kada sam dolazio u Partizan znao sam da je najveći trener. Mnogo sam naučio od njega. Sada definitivno znam više o košarci u odnosu na prošlo leto kada sam bio sa reprezentacijom.

Govorio je i o finalnoj seriji KLS 

– Teško mi je kada se setim toga. Mislim da bismo pobedili tu drugu utakmicu. Usledio bi povratak u Pionir i imali bismo šansu za titulu, ali nikada nećemo da saznamo šta bi bilo. Ustvari, nismo ni očekivali da ćemo da igramo srpsku ligu. Pobedili smo Megu u tri utakmicu, a onda smo izgubili prvu od Zvezde. U drugoj smo igrali stvarno dobro, ali onda su oni govorili “sr**a” o našim igračima i treneru, pa su naši navijači o njihovom treneru i predsedniku, pominjane su i žene igrača… Nisam potpuno upoznat sa svime što se desilo, ali tako je kako je. Veoma čudna situacija.

Za kraj, Smit se dotakao srpske publike.

– Ljudi prosto obožavaju košarku, to je kao stil života. Navijači od rezultata zavisi način na koji žive i ponašaju se. Shvataju košarku vrlo lično. U Hrvatskoj nije tako ozbiljno kao u Srbiji. Šest godina sam bio u Nemačkoj, u Italiji takođe ni približno nije tako. Saigrači mi govore da je to više od košarke. Na početku nisam verovao, ali definitivno su u pravu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“ 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)