"SVAKI DAN POMISLIM NA DEJANA MILOJEVIĆA": Selektor SAD pred meč sa Srbijom

Novosti online

14. 07. 2024. u 12:39

Košarkaška reprezentacija Amerike nalazi se u Abu Dabiju gde će odigrati dve prijateljske utakmice, u ponedeljak sa Australijom i u sredu protiv Srbije.

СВАКИ ДАН ПОМИСЛИМ НА ДЕЈАНА МИЛОЈЕВИЋА: Селектор САД пред меч са Србијом

FOTO: EPA

Selektor košarkaške reprezentacije SAD, Stiv Ker rekao je u Abu Dabiju da svaki dan misli na srpskog košarkaškog stručnjaka Dejana Milojevića koji je preminuo u januaru i da veruje da on svima mnogo nedostaje. Milojević je bio deo stručnog štaba Golden Stejta u kojem je Ker vrši ulogu glavnog trenera.

Foto: AP

Selektor SAD-a, Ker je rekao da je Milojević bio "neverovatan prijatelj i trener, prijatelj, otac i muž".

- Svakog dana mislim na njega. Kada budemo igrali protiv Srbije, definitivno ću obući svoju "Brate" majicu. Pričaću naravno i sa ljudima iz srpske reprezentacije, siguran sam da će nam jedna od tema biti i Dejan Milojević. Verujem da nam svima mnogo nedostaje - rekao je Ker, prenosi Mocartsport.

On se osvrnuo na sinoćni atentat na nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa.

- Težak, tužan momenat, sve ovo što se desilo. Dvoje ljudi je preminulo. Tako demorališući dan za celu naciju. Ovo je samo još jedan primer kakva je politička slika, ali i kultura upotreba oružja. Jedan dvadesetogodišnjak je rukovao oružjem, probao je da upuca nekadašnjeg predsednika. Ovo je užasan dan - rekao je Ker.

(Mocartsport)

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)