GRČKA U PROBLEMU: Bez Adetokumba na Olimpijskim igrama

Novosti online

23. 07. 2024. u 12:22

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Vasilis Spanulis skratio je spisak igrača koje će voditi na predstojeće Olimpijske igre, a tamo će morati bez mlađeg Adetokumba.

ГРЧКА У ПРОБЛЕМУ: Без Адетокумба на Олимпијским играма

Foto: Profimedia

Na spisku je trenutno 13 igrača, a do polaska u Pariz Spanulis će morati da precrta još jedno ime. Sada je jedino poznato da u Pariz neće putovati Kostas Adetokumbo

Trenutno se na spisku nalaze: Tomas Vokap, Nik Kalates, Dimitris Moraitis, Mihalis Lundžis, Janulis Larencakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Vasilis Haralampopulos, Panajotis Kalaicakis, Janis Adetokunbo, Dinos Mitoglu, Nikos Hugaz i Jorgos Papajanis.

Grci su na Olimpijskim igrama smešteni u grupu A zajedno sa selekcijama Španije, Kanade i Australije. Oni će prvi meč na turniru odigrati 27. jula protiv Kanađana.

BONUS VIDEO: PLAVŠIĆ NAKON PORAZA OD AMERIKE: Kako je čuvati Lebrona i ko ga je najviše impresionirao od Amera

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MAJDOV PROGOVORIO: Počelo je od LGBT zastava, a ako mi braniš da se krstim, ne igram po tim pravilima