TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH! Niški Ratnici na fenomenalan način predstavili prvi tim

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 09. 2024. u 15:47

KOŠARKAŠKI klub Ratnici iz Niša drugu godinu zaredom predstavio je seniorski tim za novu sezonu na izletištu kraj Niša - Kamenički vis. U odličnoj organizaciji organizovano je dvodnevno druženje prvotimaca sa svim selekcijama unutar organizacije.

ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈИ ОД ДРУГИХ! Нишки Ратници на феноменалан начин представили први тим

FOTO: KK Ratnici Niš

Ratnici će u narednoj sezoni nastupati u prvoj muškoj regionalnoj ligi, a mališanima su priredili nezaboravnu atmosferu koja na najbolji način oslikava atmosferu unutar kluba koji je druženje i u edukativne svrhe. Sve generacije prisustvovale su predavanju o pravilima košarke, a kroz njih su ih vodile najbolje niške sudije. 

Manifestacija je trajala dva dana, u njoj je učestvovalo 200 mališana, dok škola košarke Ratnika u svojim redovima ima čak 400 mališana. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Prošle sezone su ovakva druženja doprinela da utakmice seniora Ratnika budu izuzetno posećene, a pretpostavka je da će i ove godine da bude isto, pogotovo što je seniorska ekipa veoma ambiciozna.

FOTO: KK Ratnici Niš

Ambiciozno u novu seniorsku sezonu 

Seniori, koje sa klupe predvodi mladi niški trener Saša Damnjanović, žele plasman u Drugu mušku ligu Srbije. U svojoj kratkoj istoriji postojanja Ratnici su do sada svake sezone ostvarili zacrtano.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se seniorskog tima tiče, pred Ratnicima je niz pripremnih utakmica za novu sezonu, a i što se pripremnog perioda tiče, otišli su korak više u odnosu na gradsku konkurenciju. Pre organizacije na Kameničkom visu Ratnici su proveli nedelju dana na pripremama u Bugarskoj gde su i odigrali jednu pripremnu utakmicu protiv kluba iz Engleske.

Poslednjeg dana prelaznog roka Ratnici su potpisali Stefana Stanisavljevića, košarkaša koji je prethodnu sezonu proveo u Konstantinu, iskusni bek sa iskustvom igranja u višim rangovima takmičenja. Pored Stanisavljevića klubu su se priključili još i Marko Vučić i Stevan Ivetić i tim potpisima su Ratnici završili ovaj, na papiru izuzetno uspešan prelazni rok. Podsećamo, u klub su prethodno već došli mladi igrači Andrija Mitrović, Luka Trandafilović i Nikola Petrović.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli