DENVER NAGETSI DOLAZE U SRBIJU? Oglasio se komesar NBA lige, ali i Nikola Jokić

Novosti online

06. 10. 2024. u 08:41

KOMESAR NBA lige Adam Silver najavio je da bi neki od timova najjače lige na svetu mogli da zaigraju u Srbiji, a potom se o tome oglasio i Nikola Jokić.

ДЕНВЕР НАГЕТСИ ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ? Огласио се комесар НБА лиге, али и Никола Јокић

FOTO: Profimedia

Komesar NBA lige Adam Silver razgovarao je u Abu Dabiju sa novinarima, pred meč Denvera i Bostona. Prvi čovek lige rekao je da su se Nikola Jokić i Luka Dončić raspitivali o mogućnosti da neki od mečeva budu odigrani u Srbiji i sloveniji. 

- Čisto da spomenem, i Nikola i Luka su pitali može li NBA da dođe u Srbiji ili Sloveniju. Rekao bih da je vrlo teško, jer je organizacija ovih utakmica izuzetno zahtevna po pitanju resursa i gotovo nikada nema ekonomski smisao kao jednokratni događaj. A tamo gde ima smisla, bilo da je to u Meksiko Sitiju, Parizu, ovde u Abu Dabiju, kao što sam već rekao, to je deo višegodišnje inicijative, kazao je Silver. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Oglasio se nedugo potom i Nikola Jokić koji je rekao da ne zna ništa o tome. Te ostaje pitanje da li je Silver želeći da iznese ekskluzivu malo požurio, te to uradio bez konsultacije dvojice košarkaša. 

- Postoji vest da ste ti i Luka Dončić pitali Adama Silvera da se utakmice predsezone ili sezone organizuju u Sloveniji ili Srbiji, možeš li nam reći nešto o tome, glasilo je pitanje novinara koje je potpuno zbunilo Jokića:

- Ne znam ništa o tome, rekao je Jokić...

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)