PARTIZAN UBEDLJIV U ABA LIGI: Crno-beli razbili Cibonu i spremni idu u Madrid

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 10. 2024. u 20:17

KOŠARKAŠI Partizana brzo su arhivirali poraz od Baksonije u Evroligi (88:82) i nastavili su sa odličnim igrama u ABA ligi. Crno-beli su u 3. kolu kao domaćini pobedili Cibonu sa 113:78 (34:20, 29:27, 28:19, 22:12).

ПАРТИЗАН УБЕДЉИВ У АБА ЛИГИ: Црно-бели разбили Цибону и спремни иду у Мадрид

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Došli su "vukovi" oslabljeni u Beograd. Oba klasična centra, Filip Bundović i Talib Zana zbog bolesti nisu igrali, ali i da su bili tu "parni valjak" bi bio veliki favorit za pobedu i teško da bi se nešto promenilo.

Izabranici Željka Obradovića su bili neverovatno šuterski raspoloženi. To pokazuje broj postignutih poena, kao i sjajni procentri šuta za tri poena 19/35 (55,9%).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Partizan je na poluvremenu imao veliki +16 - 63:47. Ništa se nije promenilo u nastavku utakmice i razlika je konstantno rasla, a maskimalno je iznosila 35 razlike koliko je bilo i na kraju meča.

Crno-belima sigurno mnogo znači ovaj trijumf, bez obzira na to što su bili favoriti. Sad u dobrom raspoloženju putuju u Madrid na megdan Realu u drugom kolu Evrolige (četvrtak, 20.45).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

"Parni valjak" su do pobede predvodili Mario Nakić sa 18 poena i Aleksej Pokuševski koji je brojao do 15. Kod Cibone najviše se istakao Entoni Barber sa 20 poena, dok je Piter Džok postigao 13.

Partizan je na učinku 3-0, a Zagrepčani 1-2. Ekipa iz Beograda u narednom klu gostuje SC Derbiju, dok će "vukovi" dočekati Krku.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)