"SPREMNI SMO, IGRAMO PRED NAŠIM NAVIJAČIMA": Davidovac pred meč sa Baskonijom

Novosti online

08. 10. 2024. u 16:30

Košarkaši Crvene zvezde u sredu od 20 časova u Beogradskoj areni dočekati Baskoniju u drugom kolu Evrolige.

СПРЕМНИ СМО, ИГРАМО ПРЕД НАШИМ НАВИЈАЧИМА: Давидовац пред меч са Басконијом

Foto Evroliga

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da očekuje težak meč protiv Baskonije i dodao da su "crveno-beli" spremni za duel sa ekipom iz Vitorije.

- Biće teška utakmica, prva pred našim navijačima, oni su dobra ekipa koja uvek igra dobro u tranziciji, kao i sve španske ekipe. Moramo da obratimo pažnju na defanzivnu tranziciju. Generalno oni igraju 40 minuta, mogu da naprave preokret. Ispratili smo tu utakmicu, spremni smo za sve njihove košarkaše i igru - rekao je Davidovac.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Crvena zvezda je prošle nedelje u gostima pobedila Pariz rezultatom 80:77 u prvom kolu Evrolige.

- Crveno-beli" su pre dva dana u gostima poraženi od Splita 85:78 u trećem kolu regionalne ABA lige. "Nismo očekivali, poznato je da smo dominantni u ABA ligi, ove godine smo otvorili kako nismo planirali, ali duga je sezona, korak po korak i biće sve bolje. Svesni smo koje smo greške pravili, nismo konstantni od početka sezone i nadamo se da će uskoro to biti bolje. Ima tu igrača koji su dugo u Baskoniji, znamo se dobro - dodao je Davidovac.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos izjavio je da je ekipa spremna za duel sa Baskonijom.

- Ovo je prva utakmica u Areni sa navijačima Zvezde. Spremni smo za ovo. Prošli put nismo igrali dobro, mnogo je bitno za navijače, klub i za naše samopouzdanje - rekao je košarkaš Crvene zvezde.

On se osvrnuo i na kritike navijača "crveno-belih".

- Znam da su navijači Zvezde uvek sa mnom i kada igram loše i dobro, ovo je moj dom, srećan sam ovde. Ta poruka je mislim bila za mene, imam loše momente i moram da reagujem, da imam motivaciju. Neki ljudi su mi pisali sa lošim rečima i to se desilo. Te poruke su za mene, moje samopouzdanje i želim da unapredim svoju igru i spreman sam za to - istakao je Jago dos Santos.

BONUS VIDEO KAKVA PODRŠKA! Veliki broj navijača bodri Zvezdu u Parizu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MONFIS ISPISAO ISTORIJU U ŠANGAJU: Francuski teniser dostigao rekord Rodžera Federera (FOTO)