BRUKA I SRAMOTA! Oglasio se direktor ABA lige posle užasnih scena u Podgorici, posebno ga boli jedna stvar

Novosti online

23. 10. 2024. u 08:20

Derbi petog kola regionalne ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti u Podgorici obeležilo je skandalozno ponašanje domaćih navijača.

БРУКА И СРАМОТА! Огласио се директор АБА лиге после ужасних сцена у Подгорици, посебно га боли једна ствар

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Zvezda je u dramatičnom meču savladala Budućnost u krcatoj Morači, a košarka je ostala u senci prekida i sramnih uvreda na račun Nemanje Nedovića i njegove porodice.

Nakon poraza Budućnost se oglasila saopštenjem u kom su istakli da su ih sudije žestoko oštetile na tom meču. Izdvojili su šest spornih odluka sudijske trojke Pukl - Radojković - Hadžić, koje su, prema njihovim tvrdnjama, uticale na konačan ishod meča. O incidetima u Morači i skandaloznom ponašanju navijača nije bilo ni reči u njihovom burnom saopštenju.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Direktor ABA lige Milija Vojinović u izjavi za "Mondo" je dao odgovor na saopštenje Budućnosti.

- Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima - kaže Vojinović i dodaje:

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

- Ali, umesto toga, baš kao što Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli - rekao je Vojinović.

(Mondo)

BONUS VIDEO JAGO JASAN: Evo zbog čega smo izgubili meč od Barse

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu