ŠĆEPANOVIĆ O ŽREBU EVROKUPA: Ako ništa, nemamo bar mnogo komplikovanih putovanja

Beta

10. 07. 2020. u 15:00

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da je prvi cilj crno-belih u narednoj sezoni Evrokupa da prođu grupu i dodao da je dobro što nema mnogo "komplikovih putovanja".

ШЋЕПАНОВИЋ О ЖРЕБУ ЕВРОКУПА: Ако ништа, немамо бар много компликованих путовања

Vlado Šćepanović foto: N. Paraušić

- U ovom trenutku, možemo biti zadovoljni činjenicom da osim Kazanja i donekle Burža, nemamo komplikovanih putovanja, što je dosta važno u ovoj fazi sezone -  rekao je novi trener Partizana, prenosi klub. - Kada je u pitanju sastav grupe i snaga timova, još je rano davati preciznije ocene jer rivali nisu kompletirali svoje timove. Svakako, naše ambicije su da se plasiramo dalje.

Partizan će igrati u Grupi A Evrokupa u sezoni 2020/21, odlučeno je današnjim žrebom u Barseloni.

Protivnici Partizana biće Uniks iz Kazanja, tim protiv kojeg je "parni valjak" trebalo da igra u četvrtfinalu prošlosezonskog izdanja Evrokupa koje je prekinuto zbog pandemije korona virusa, zatim Huventud iz Badalone, Venecija, Bahčešehir iz Istanbula i francuski predstavnik, Burž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!