MOGU DA IGRAM I CENTRA: Bjelica spreman na sve da pomogne Sakramentu u Orlandu

G. K.

22. 07. 2020. u 20:45

U NASTAVKU NBA sezone velika odgovornost u igri Sakramento Kingsa će pasti na leđa našeg Nemanje Bjelice, koji će usled povreda i izostanaka visokih košarkaša u rosteru "kraljeva" morati da igra, po potrebi, i na centarskoj poziciji.

МОГУ ДА ИГРАМ И ЦЕНТРА: Бјелица спреман на све да помогне Сакраменту у Орланду

Foto: Tanjug/AP

U razgovoru sa američkim novinarima, popularni Beli ističe da takav zadatak, kao i svaki drugi koji se pred njega postavi, neće predstavljati problem.

- Iskreno, ja volim da igram "peticu". Posebno "peticu" koja širi kada je to potrebno. Dobro se osećam uz Hilda i Bogdana na terenu. Takođe, volim i da šutiram, širim teren i razigravam saigrače. Šta god trener bude tražio od mene, a da je najbolje za ekipu, to će i dobiti - jasan je Bjelica.

Nije Nikola Jokić jedini koji je smršao za vreme pauze. I Bjelica ističe da je izgubio na kilaži u proteklih nekoliko meseci.

- Pokušao sam da povedem više računa o svom telu. Osećam se stvarno odlično, izgubio sam nekoliko kilograma.

Najnoviji testovi su pokazali da u Diznijevom kampusu nema pozitivnih igrača na virus korona.

- To su sjajne vesti. Ne samo za nas, nego i za ceo svet koji će nas pratiti. Svi su srećni što se vraća NBA, koja je uradila veliki posao kako bi nas sve zaštitila i učinila da se osećamo bezbedno. Mislim da je to najvažnija stvar.

Za tačno nedelju dana počinju takmičarske utakmice u kojima će Kingsi pokušati da se domognu plej-ofa.

- Ovakav format takmičenja je nov za sve nas ovde u Orlandu. Srećan sam što ćemo posle skoro pet meseci zaigrati košarku, i ne sumnjam da smo spremni za borbu - završava Bjelica.

U narednih nekoliko dana će se igrati kontrolne utakmice. Svaki tim će odigrati po tri, a Sakramento je prvo odmerio snage sinoć sa Majamijem.

JOKIĆ: TESTIRANjA SVAKOG DANA

NIKOLA Jokić je u punom radnom pogonu i sa nestrpljenjem iščekuje nastavak NBA lige, posle stresnog perioda u kojem je bio pozitivan na virus kovid 19. Sada je zdrav, a koliko će to uticati na njegove performanse na terenu, niko ne može da zna.

- Ne razmišljam o tome, zato što ne mogu da to kontrolišem. Doktori rade odličan posao, testiranja su svakog dana. Klub može da nam pruži šta god nam treba i kad god nam treba. Nisam zabrinut i nadam se da neće biti posledica na moju igru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)