DIVAC PRIZNAO GREŠKU: Ja sam kriv za Luku Dončića

Novosti online

16. 08. 2020. u 16:37

DESILO se ono što se i moglo očekivati. Nakon odlaska Vlade Divca sa mesta generalnog menadžera Sakramento Kingsa, istim putem pošao je i njegov pomoćnik Peđa Stojaković.

ДИВАЦ ПРИЗНАО ГРЕШКУ: Ја сам крив за Луку Дончића

Foto: AP

- Bilo mi je veliko zadovoljstvo i čast da budem deo uprave Kingsa prethodnih pet sezona. Želeo bih da se zahvalim klubu, a pogotovo navijačima širom sveta za svu podršku ovih godina. Sakramento će uvek biti moja kuća i želim im sve najbolje u budućnosti - stoji u saopštenju nekadašnjeg igrača.

Divcu se kao najveća greška za vreme njegovog mandata stavlja odluka da umesto Luke Dončića bira Marvina Beglija kao drugog pika na draftu 2018. godine.

- To je bila moja odluka. I dalje verujem da je Marvin veliki potencijal, ali trebalo mi je više vremena da to dokažem. Siguran sam da će svima dokazati da nisu u pravu. Međutim, u ovoj ligi morate odmah da budete odlični. Ljudi nemaju strpljenja i pomirio sam se s tim - rekao je Divac američkim medijima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk