NIJE LAKO IGRATI ZA ZVEZDU: Marko Simonović otkrio kakvu će ulogu imati u trećem mandatu na Malom Kalemegdanu

Novosti online

17. 08. 2020. u 15:00

POVRATNIK u redove KK Crvena zvezda Marko Simonović istakao je da će predstojeća sezona biti teška, ali da su ciljevi crveno-belih isti - trofeji i što bolji rezultat u Evroligi.

НИЈЕ ЛАКО ИГРАТИ ЗА ЗВЕЗДУ: Марко Симоновић открио какву ће улогу имати у трећем мандату на Малом Калемегдану

Marko Simonović Foto N. Paraušić

- Hvala Saši Obradoviću na ukazanom poverenju i što mi je dao šansu da još jednom zaigram za svoj voljeni tim. Mislim da nas očekuje izuzetno teška sezona i činjenica je da će moja uloga biti da pomognem ekipi, svim igračima i novajlijama da se što pre uklope i shvate šta je Crvena zvezda, kao i to šta znači igrati za Crvenu zvezdu, a to verujte nije ni malo lak posao. Velika su očekivanja, veliki je pritisak što je i normalno jer Crvena zvezda puca na najviše moguće rezultate. Svi toga moramo da budemo svesni i živimo sa tim - rekao je Simonović za klupski sajt na Kopaoniku, gde se crveno-beli nalaze na pripremama.

Simonović je svestan da će naredna sezona biti poptuno drugačija u odnosu na sve dosadašnje u njegovoj prebogatoj karijeri.

- Nadam se pre svega da ćemo svi biti zdravi i tu ne mislim samo na igrače, stručni štab i kod nas u klubu, već mislim generalno na celu Evropu i svet globalno. Želim svima da budu zdravi i da se sve ovo što pre završi. Mi se pripremamo za sezonu prema normalnom rasporedu koji imamo pred sobom i nadam se da ćemo tako igrati. Činjenica je da će biti drugačije. U svakom slučaju to su novi izazovi i svako od nas mora da bude dodatno fokusiran, dodatno motivisan i spreman da podnese dodatnu žrtvu. Naši ciljevi ostaju isti, želimo da osvojimo tri trofeja u domaćim takmičenjima i da budemo što konkurentniji u Evroligi. Nadam se da ćemo to i uspeti i da ćemo pre svega ostati zdravi - rekao je Simonović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DAČIĆ OTKRIO DA SU RADMILA I ON PORODIČNO VEZANI Na ivici suza: Ja sam njihov zet