URNEBESAN RAZGOVOR ONILA I BARKLIJA SA MARJANOVIĆEM: Momci, hvala vam što ste pozvali mene, a ne Luku (VIDEO)

I. J.

20. 08. 2020. u 09:31

U STUDIJU se okupilo poznato društvo koje vodi emisiju “Unutar NBA” (Inside the NBA), a kao specijalnog gosta preko video linka najavili su srpskog centra Bobana Marjanovića posle pobede njegovog Dalasa nad Klipersima.

УРНЕБЕСАН РАЗГОВОР ОНИЛА И БАРКЛИЈА СА МАРЈАНОВИЋЕМ: Момци, хвала вам што сте позвали мене, а не Луку (ВИДЕО)

foto: Screenshot/Youtube

Legendarni Šekil Onil se iz studija obratio srpskom centru Bobanu Marjanoviću i odmah mu se zahvalio što “dobro predstavlja velike ljude”.

- Zdravo veliki čoveče, zdravo Bi Em. Hvala ti što predstavljaš velike ljude, volim te, volim način na koji igraš, poštujem te... Reci svojoj porodici to, reci u svojoj zemlji. Da li je istina da su tvoji roditelji veoma visoki ljudi? - pitao je Šek Bobija preko video linka.

Marjanović je u svom stilu bio nasmejan i raspoložen. Odmah je bio i maksimalno iskren:

- Jeste, to je istina. Usput da kažem da sam prvi put ovde pred vama i nervozan sam – već se čuo smeh iz studija. - I plašim se, jer ove slušalice nisu u veličini mojih ušiju i moje glave. Ako ih polomim kupiću nove, obećavam vam.

Od početka je Bobi bio neizmerno zabavan četvorici voditelja i legendarnim bivšim NBA košarkašima. Marjanović se uozbiljio na pitanje: Kako bi opisao trijumf svoje ekipe?

- Došli smo rasterećeni da igramo. Znamo da su Klipersi veliki, neverovatni i jaki u igri. Došli smo na teren da odigramo za nas. Uživao sam u energiji koja je vladala u našem timu. Mislim da je dobra energija stizala i sa klupe. Bila je takva i u svlačionici. Napravili smo dobar posao na kraju. Šta je važnije od toga da se dobije utakmica. Shvatili smo plej-of ozbiljno. Nadam se da ćemo biti na istom nivou i na narednom susretu.

Čini se da si bio dobar mentor Porzingisu posle saveta koje si mu davao?

- Ako on kaže da jesam, drago mi je zbog toga – uz osmeh je rekao centar Dalasa. - Ponekad moram da ga spustim na zemlju, da ga naučim nečemu, da ne napravi neku glupost. U njemu je ogromna energija.

Primetili smo da veoma dobro izvalčiš na sebe odbranu protivnika i tako oslobađaš svoje saigrače. Ali molim te objasni nam ti koja je tvoja uloga kad istrčiš na teren?

- Ovo ću uračunati kao kompliment jer Luka uvek radi za mene, a sada se ispostavilo da sam ja radio za njega. Dužan mi je piće za to – rekao je Marjanović na prvu. - Trudim se da budem spreman, da uradim svoj posao maksimalno.

Šek se istakao svojim pozanvanjem košarkaških talenata koji dolaze iz Srbije:

- Bobane, svako čije se prezime završava na “vić”, ko dolazi iz tvoje zemlje Srbije, ima fantastičan šut. Moje pitanje je da li si ti dobar šuter?

- Imao sam mnogo trenera u svojoj karijeri i trudio sam se da od svakog nešto novo naučim. Imam i ja ruku za šut, ali nisam često u prilici da šutnem. Još radim na tome. U procesu sam rada na tome. Na punjenju ... (Loading...) – nasmejao je Bobi iznova sve u studiju.

Rekao je Marjanović još i da se trudi da uživa u svakom momentu svog života, kako privatno tako i na treninzima, utakmicama, na putovanjima... Setio se odakle je krenuo, iz Prve lige Srbije, i stigao do američke NBA. Ističe da je za to zaslužan uporan rad i želja da živi.

Bilo je u studiju mnogo smeha i Onilovih čestih naglašavanja “Volim te Bobane”. Za kraj poslao je i Marjanović svima srce uz zahvalnost na pozivu:

- Momci, hvala vam mnogo što ste pozvali mene, a ne Luku Dončića. Desilo se i ovo prvi put.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!