KOKOŠKOV O DONČIĆU: Da ga je Finiks birao, ja sad ne bih bio u Feneru

Novosti online

03. 09. 2020. u 15:36

SLOVENAČKI košarkaš Luka Dončić briljira u NBA ligi, a o njemu je govorio selektor Srbije Igor Kokoškov.

КОКОШКОВ О ДОНЧИЋУ: Да га је Финикс бирао, ја сад не бих био у Фенеру

Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Strateg Fenerbahčea je imao priliku da trenira zvezdu Dalasa u reprezentaciji Slovenije, sa kojom je osvojio prvenstvo Evrope.

Kokoškov je bio prvi "neamerikanac" koji je postao glavni trener u NBA ligi. Kao što je poznato on je sedeo na klupi Finiks Sansa.

- Da je Finiks birao Dončića, ja sada ne bih bio u Fenerbahčeu. Ukoliko Luka ostane zdrav, nema šanse da ne osvoji prsten. Ne postoji sila koja može da ga zaustavi -  iskreno je rekao Igor Kokoškov za Sokrates, a prenose slovenački mediji.

Sigurno da ima istine u ovome što Kokoškov kaže, jer je Dončić već sada pokazao da je jedan od najboljih košarkaša sveta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije