DENVER ODBIJA DA SE PREDA: Fantastično izdanje Nikole Jokića, Nagetsi nadoknadili 19 poena (VIDEO)

A. Ilić

13. 09. 2020. u 21:46 >> 22:04

JOŠ jedna neverovatna partija Denvera. Nagetsi su ponovo odbili da se predaju i kada je najpotrebnije uspeli su da zbiju redove.

ДЕНВЕР ОДБИЈА ДА СЕ ПРЕДА: Фантастично издање Николе Јокића, Нагетси надокнадили 19 поена (ВИДЕО)

foto: EPA

Izabranici Majka Melouna nadoknadili su zaostatak od 19 poena i na kraju slavili sa 111:98. 

Poveli su Nagetsi rezultatom 8:2, a nakon nekoliko minuta uspevaju klipersi da preokrenu. Izabranici Doka Riversa u jednom trenutku imali su u prvoj deonici i prednost od 11 poena. Na kraju prve četvrtine vodili su 26:34. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🃏 That’s Tough! 🃏

Objava koju deli • #WholeNewGame • (@nba) dana 13. Sep 2020. u 11:14 PDT

Nije ekipa iz Los Anđelesa u drugoj četvrtini ispuštala prednost. Održavali su distancu u odnosu na Denver, da bi na poluvremenu imali 16 poena viška. 

Došli su Klipersi na 19 u trećem periodu. Sudarili su se Heris i Džordž, a košarkaš Klipersa povukao je kontru u kojoj je pogodio trojku za najveću prednost svog tima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikola Jokic, off the contact! #NBAPlayoffs on ESPN.

Objava koju deli • #WholeNewGame • (@nba) dana 13. Sep 2020. u 12:04 PDT

"Ubacio je Denver u petu" i uspeo da dođe do poena zaostatka u završnici četvrtine, ali nisu uspeli da preokrenu "grumeni". Fantastično je igrao Nikola Jokić, koji je tri puta sa linije za slobodna bacanja smanjio zaostatak Nagetsa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jmglitxh27 💥 with two hands for safety!

Objava koju deli • #WholeNewGame • (@nba) dana 13. Sep 2020. u 12:17 PDT

U četvrtoj četvrtini Geri Heris i Džamal Marej su mu se priključili. Ubacio je Denver 21 od 36 šuteva u drugom poluvremenu. Na kraju su slavili Nagetsi 111:98. Igraće se majstorica u ovom duelu. 

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Nikola Jokić sa 34 poena, 14 skokova i 7 asistencija. 21 poen dodao je Džamal Marej, 16 je ubacio Geri Haris, a Majkl Porter 13. Pol Džordž ubacio je 33 u Klipersima. Kavai Lenard je dodao 25, Lu Vilijams upisao je 14. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije