MLADOST NA ISKUSTVO: Crveno-beli u matine terminu gostuju ekipi Mege u okviru četvrtog kola ABA lige

G. K.

25. 10. 2020. u 09:33

MLADOST na iskustvo, talenat na suvi kvalitet, domaće snage na legionare. Sa mnogo epiteta se može dočarati današnji okršaj Crvene zvezde i Mege u okviru 4. kola ABA lige, ali bez sumnje možemo reći da nas čeka zanimljiv dvoboj (12.00).

МЛАДОСТ НА ИСКУСТВО: Црвено-бели у матине термину гостују екипи Меге у оквиру четвртог кола АБА лиге

Dejan Davidovac / Foto N. Paraušić

Ovo će biti susret dve još uvek neporažene ekipe u regionalnom takmičenju. Crveno-beli izlaze na megdan "dečurliji" trenera Vlade Jovanovića nakon izuzetnog podviga i pobede nad aktuelnim šampionom Evrope, ekipom CSKA u Evroligi. Što se tiče momaka iz naselja Braća Jerković, oni su u prve tri runde pokazali partije za poštovanje pobedama nad Igokeom, Zadrom i Cibonom, dok je na poslednjem testiranju pred meč, jedan neimenovani igrač bio pozitivan na virus korona.

- Neugodna utakmica i protivnik sa puno talenata u timu, koji su sigurno budućnost naše i svetske košarke. U prvom planu su Petrušev i Simonović, koji su glavne poluge ambicioznog tima koji uvek igra prepoznatljivo, agresivno, sa puno trčanja. Ovu utakmicu moramo da shvatimo i da joj pristupimo vrlo ozbiljno. Potrošnja je bila velika protiv CSKA, ali želimo da odigramo dobru utakmicu i održimo kontinuitet dobrih rezultata i igara, koji imamo u poslednje vreme - rekao je trener crveno-belih Saša Obradović.

Biće ovo takođe i okršaj dvojice trenerskih stručnjaka koji se veoma dobro poznaju pošto su 2018. zajedno radili u Lokomotivi Kubanj. Prvo je Jovanović bio pomoćnik Obradoviću, dok je kasnije i sam preuzeo ulogu prvog trenera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!