FENER SE BUDI PRED ZVEZDU: Kokoškov konačno zadovoljan

Novosti online

31. 12. 2020. u 18:24

SELEKTOR Srbije Igor Kokoškov polako preuzima konce igre Fenerbahčea, što možda neće obradovati navijače Crvene zvezde koja je sledeći protivnik turskog tima.

ФЕНЕР СЕ БУДИ ПРЕД ЗВЕЗДУ: Кокошков коначно задовољан

Foto: EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Fener je u sredu pobedio Asvel sa 81:59 u utakmici 17. kola Evrolige, a srpski stručnjak je bio vidno zadovoljan na pres konferenciji posle meča.

- Osećam se odlično i veoma zadovoljno posle utakmice sa Asvelom. Nismo dobro počeli meč, nije bilo dovoljno energije, promašivali smo iz otvorenih pozicija, ali je stepen agresivnosti u odbrani bio na vrhunskom nivou. Uspeli smo ekipu Asvela, koja poseduje ogroman ofanzivni potencijal da svedemo na samo 59 poena.

- Pored pobede, izuzetno me raduje dobra igra u oba pravca, činjenica da je smo od prvog do poslednjeg minuta disali kao jedan. Konačno smo počeli da izgledamo kao prava ekipa. Fenerbahče ima kvalitet da se bori za plasman u četvrtfinale, a verujem da ćemo u godini koja sledi, nastaviti sa partijama koje smo prikazali u samoj završnici 2020. godine - naglasio je Kokoškov.

Košarkaše Fenerbačea, iskušenja očekuju jako brzo s obzirom na to da 7. januara gostuju Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk