RADONJIĆ: DA PRUŽIMO MAKSIMUM Zvezda dočekuje Fenerbahče na Božić

Novosti online

06. 01. 2021. u 15:11

CRVENA ZVEZDA dočekuje Fenerbahče u hali Aleksandar Nikolić, na Božić od 19 časova.

РАДОЊИЋ: ДА ПРУЖИМО МАКСИМУМ Звезда дочекује Фенербахче на Божић

FOTO: KK Crvena zvezda

- Očekuje nas težak meč, ekipa Fenerbahčea je u poslednjim utakmicama pokazala da se nalazi u jako dobroj formi, puno bolje izgledaju nego što je to bio slučaj pre toga, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči duela protiv turskog tima u 18. kolu Evrolige.

Dizanje forme turske ekipe poklapa se sa dolaskom MArka Gudurića.

- Njegov dolazak je evidentno podigao kvalitet igre Fenerbahčea, jasno je da se "slažu" i pokazuju u poslednjim mečevima da mogu da imaju značajnu ulogu u nastavku sezone u Evroligi. Na nama je da, što uvek kažem, prikažemo naš maksimum" izjavio je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda u ovaj meč ulazi sa skorom 6-11, ali nakon pobede nad Panatianikosom, dok je Fenerbahče zabeležio dva trijumfa u poslednja dva susreta sa Olimpijakosom i francuskim Asvelom i trenutno je na skoru 7-10.

Radonjić u prethodnim utakmicama nije mogao da računa na Džordana Lojda, Lengstona Hola, Marka Jagodića-Kuridžu i Marka Simonovića.

- Neki od njih se vraćaju u trenažni proces, sigurno je da je potrebno vremena da se sve dovede na nivo koji želimo. Hol i Kuridža su počeli da rade, Lojd i Simonović još uvek nisu i još ne znam kad će se to dogoditi. Radimo po planu - istakao je Radonjić.

Zvezdu posle Fenerbahčea očekuje "duplo kolo“ i vrlo težak zadatak u Španiji, na gostovanjima Real Madridu i Valensiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

INOVACIJE NA BUŠOTINAMA NAFTE I GASA: Ključ za održivost, efikasnost i ekološke izazove