FILIPOVSKI POSLE PORAZA OD BUDUĆNOSTI: Matematika je matematika, život je život

Novosti online

16. 01. 2021. u 20:45

KOŠARKAŠI Partizana poraženi su od Budućnosti sa 80:72 u 15. kolu ABA lige, a utiske posle meča izneo je trener crno-belih Sašo Filipovski.

ФИЛИПОВСКИ ПОСЛЕ ПОРАЗА ОД БУДУЋНОСТИ: Математика је математика, живот је живот

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Nakon ovog neuspeha klub iz Beograda je sve dalje od plej-ofa. Ovo je Novici Veličkoviću i drugovima bio čak osmi poraz u regionalnom takmičenju.

- Čestitam Budućnosti na pobedi. Danas je Ivanović bio dobro razigran i stvarno je pogađao šuteve. I Dela Vale. Mi smo u napadu imali dobar procenat za tri, ali smo promašivali mnogo ispod koša. Tako da, čestitam Budućnosti, mi se okrećemo sledećoj utakmici - rekao je Filipovski posle utakmice.

Novinar je konstatova da je Partizan daleko od plasmana među četiri najbolja tima u ABA ligi, a slovenački stručnjak je odgovorio:

- Matematika je matematika, život je život. Idemo iz utakmice u utakmicu. Na kraju sezone će se povući crta i reći šta je bilo i kako je bilo. Do tada, idemo iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu - zaključio je Filipovski.

Crno-beli su sada na učinku 7-8, dok je skor Budućnosti 10-2.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: Saudijski El Klasiko odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

ALEKASANDAR MITROVIĆ POKAZUJE BENZEMI I RONALDU KO JE GAZDA: "Saudijski El Klasiko" odlučuje o prvom mestu na tabeli i na listi strelaca

DERBIJEM između Hilala i Itihada, prvim ovosezonskim "pustinjskim El klasikom" spušta se zavesa na četvrto kolo saudijske Pro lige, a to će biti prilika za najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića da dodatno uveća svoj golgeterski saldo i direktnom duelu sa drugim najboljim strelcem lige Karimom Benzemom pokaže ko je gazda.

21. 09. 2024. u 11:26 >> 12:43

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala