RADONJIĆ I KURIDŽA SLOŽNI: Mornar odlična ekipa, Zvezdu čeka težak posao u Baru

Novosti online

23. 01. 2021. u 14:28

CRVENU ZVEZDU očekuje težak meč protiv Mornara i moraće da odigra na vrlo visokom nivou derbi meč 16. kola ABA lige, smatra trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ И КУРИЏА СЛОЖНИ: Морнар одлична екипа, Звезду чека тежак посао у Бару

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Mornar i Zvezda sastaju se sutra od 19 sati u Baru.

- Mornar igra sjajno ove sezone, imaju svoje uporište na terenu za ambicije i ciljeve koje su najavljivali. Mornar ima odlične rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu, inače izvanredan sastav dodatno je pojačan Nemanjom Gordićem koji predstavlja ozbiljan kvalitet više za taj tim. Očekuje nas težak meč bez ikakve dileme i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou i da odgovorimo i energijom i na svaki drugi način kako bi kontrolisali ogroman kvalitet koji poseduje Mornar - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Barani igraju ove sezone odlično, i trenutno nakon 14 odigranih utakmica imaju skor 12-2, dok crveno-beli imaju učinak 10-2.

Prvotimac Marko Jagodić-Kuridža ističe da je Mornar godinama na vrlo visokom nivou i sa velikim kvalitetom.

- Ove sezone napravili su još veći iskorak, dovoljno je pogledati njihov plasman na tabeli i regionalnom takmičenju i plasman u drugu fazu Evrokupa. Ekipa koja je vrlo iskusna, napadački odlična, popunjena na svim pozicijama i pojačana novim plejmejkerom Gordićem, koji im je doneo kvalitet i dodatno iskustvo jer godinama igra regionalnu ligu. Znamo da nas čeka vrlo težak meč, moramo da odigramo dobro na obe strane terena, čvrsto kako bi došli do važnih bodova - rekao je Kurdiža.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)