ABA IZREKLA KAZNE: Zvezda i Radonjić simbolično, Mornar i Pavićevići drakonski

Novosti online

29. 01. 2021. u 22:01

DERBI 16. kola ABA lige između Mornara i Crvene zvezde dobio je epilog, pošto je disciplinski sudija Saša Pavličić-Bekić izrekao kazne klubovima i trenerima ekipa posle incidenata na i oko parketa.

АБА ИЗРЕКЛА КАЗНЕ: Звезда и Радоњић симболично, Морнар и Павићевићи драконски

Foto: Printskrin

Srpski predstavnik prošao je relativno blago, pošto će klub morati da plati 700 evra, a trener crveno-belih dodatnih 400 zbog tehničke greške i isključenja.

S druge strane, trener Barana Mihailo PAvićević suspendovan je sa jedne utakmice i moraće da plati čak 6.000 evra. Zoran Peruničić je kažnjen sa 1.500 evra zbog komentarisanja suđenja, a Đorđije Pavićević sa 2.500 zbog isključenja i nepoštovanja sudija.

Osim aktera utakmice Mornar - Zvezda, kažnjen je i trener Cedevita Olimpije Jurica Golemac sa 500 evra zbog istupanja u medijima.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HAG DONEO NOVU ODLUKU O ŠEŠELJU: Nezvani gost dolazi u Srbiju?