KOKOŠKOV ZOVE EVROLIGAŠE U POMOĆ: Dva nova imena priključuju se reprezentaciji za kvalifikacije!

Novosti online

03. 02. 2021. u 19:07

SELEKTOR reprezentacije Srbije uputio je poziv dvojici evroligaških košarkaša za mečeve nacionalnog tima u poslednjem prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

КОКОШКОВ ЗОВЕ ЕВРОЛИГАШЕ У ПОМОЋ: Два нова имена прикључују се репрезентацији за квалификације!

FOTO: FIBA

Selektor košarkaška Srbije Igor Kokoškov će za utakmice reprezentacije protiv Gruzije I Švajcarske pozvati Marka Gudurića i Vasilija Micića. 

Oni su projektovani da budu u sastavu samo u drugoj utakmici, koju Srbija igra protiv Švajcarske.  Košarkaši Srbije će se prvo sastati sa Gruzijom 19. februara, a dva dana kasnije će igrati protiv Švajcarske od koje su izgubuili na poslednjoj utakmici.

Srbija se trenutno nalazi na drugom mestu u svojoj grupi, sa dve pobede i dva poraza. I nedostaje joj jedna pobeda da bi obezbedila učesće na Evrobasketu.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!