SRBIMA FALILI POENI: Bogdanovićeva Atlanta bolja od Hjustona, Pokuševski i Oklahoma pali u Čikagu

Novosti online

17. 03. 2021. u 08:17

ALEKSEJ Pokuševski je u nedelju odigrao najbolju utakmicu u NBA ligi. U noći između utorka i srede u porazu svoje Oklahome od Čikaga 123:102 počeo je u prvoj petorci.

СРБИМА ФАЛИЛИ ПОЕНИ: Богдановићева Атланта боља од Хјустона, Покушевски и Оклахома пали у Чикагу

Foto AP/Mark Black

Talentovani košarkaš je na parketu proveo skoro 30 minuta. Postigao je četiri poena, imao je osam skokova i jednu asistenciju.

Tanderi su ubedljivo poraženi, a nisu imali rešenje za odličnog Zeka Levina koji je meč okončao sa 40 poena, četiri uhvaćene lopte i dve asistencije.

Osim njega kod Bulsa je odličan bio Lauri Markanen sa 22 poena. Na drugoj strani najbolji je bio Šej Džildžijus-Aleksander koji je postigao 21 poen, dok je Mozes Braun meč završio sa 20 poena i čak 16 skokova.

Učinak Čikaga je 18-20, a Oklahome 17-23.

Košarkaši Atlante pobedili su Hjuston sa 119:107. Roketsi su nastavili užasnu seriju rezultata, ovo im je bio 17. vezani neuspeh.

Bogdan Bogdanović je na parketu proveo 20 minuta i za to vreme postigao sedam poena, te upisao po dva skoka i asistencije.

U pobedničkom timu najviše se istakao Danilo Galinari sa 29 poena, dok je Džon Kolins upisao dabl-dabl učinak od 20 poena i 10 skokova. Na drugoj strani najbolji je bio Viktor Oladipo sa 34 poena, pratio ga je Džešon Tejt sa 25.

Hoksi sada imaju skor 20-20, a Hjuston 11-27.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S