ĐORĐEVIĆ SPREMIO TIM ZA HUVENTUD: Posrnuli giganti u borbi za povratak na veliku scenu

Novosti online

23. 03. 2021. u 14:02

SRPSKA koloonija iz Virtusa u utora knastavlja pohod na Evrokup. Protivnik je Huventud a Aleksandar Đorđević poručuje da se radi o protivniku koji kao i tim iz Bolonje želi da se vrati na staze stare slave.

ЂОРЂЕВИЋ СПРЕМИО ТИМ ЗА ХУВЕНТУД: Посрнули гиганти у борби за повратак на велику сцену

FOTO: AP

Virtus za sada nema nijedan poraz u Evrokupu i zato će do kraja takmičenja imati prednost domaćeg terena. U utorak je prvi meč sa Huventudom, dok je revanš tri dana kansije u Badaloni. Ukoliko bude 1-1 u seriji, majstorica će se igrati naredne sedmice u Italiji.

„Divan izazov protiv istorijskog kluba koji pokušava da se vrati na veliku evropsku scenu i to uspeva kroz sjajan rad u juniorskom sektoru. Rade odličan posao, a činjenica da je tako je da su deset igrača i trener odrasli u Huventudovom sistemu. Igraćemo sa timom koji ima visok nivo košarkaške inteligencije, iskusne igrače poput Tomića, Ribasa, koji imaju iskustva igranja Evrolige, a imaju i kvalitetne plejmejkere poput Basasa i Dimitrijevića„, kaže trener Aleksandar Đorđević.

On dodaje da Virtus mora da igra fizički snažno i da bude spreman mentalno.

„Moramo da iskoristimo to što oni nisu igrali u šampionatu Španije, dok smo mi imali težak meč sa Pezarom gde smo istrošili malo energije. Međutim spremni smo, voljni smo i verujem da će motivacija igrati važan deo u eliminacionoj fazi. Idemo napred zajedno, ujedinjeni i sa željom da odigramo dobro u odbrani„, dodao je Đorđević.

(Sportklub)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk