KORONA SE OPET UVUKLA U ZVEZDU: Odložena utakmica srppskog šampiona i Cedevita Olimpije

Novosti online

02. 04. 2021. u 14:54

ODLOŽEN je derbi kola ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde koji je trebalo da bude odigran ovog vikenda. Razlog je korona u redovima srpskog šampiona.

КОРОНА СЕ ОПЕТ УВУКЛА У ЗВЕЗДУ: Одложена утакмица срппског шампиона и Цедевита Олимпије

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

Shodno protokolu Evrolige sve ekipe su dužne da testiraju igrače dan posle mečeva, a na testiranju nakon pobede nad Makabijem utvrđeno je postojanje pozitivnih testova.

Meč u Ljubljani trebalo je da bude odigran u nedelju, a ABA liga je najavila da će novi termin biti određen u najskorijem roku.

– Košarkaški klub Crvena zvezda obaveštava javnost, da su redovna PCR testiranja prvog tima, stručnog štaba i menadžmenta kluba, koja su obavljena u četvrtak pred put na utakmicu ABA lige sa ekipom Cedevita Olimpije u Ljubljani, identifikovala četiri pozitivna nalaza na virus Covid 19.

U skladu sa zdravstvenim merama, svi sa pozitivnim nalazima, prema proceduri, stavljeni su na mere kućne izolacije, a o novonastaloj situaciji, uz priloženu medicinsku dokumentaciju hitno je obaveštena i ABA liga.

KK Crvena zvezda mts zbog novonastale situacije neće biti u mogućnosti da otputuje u Ljubljanu na utakmicu 24.kola ABA lige sa Cedevita Olimpijom, koja je na programu u nedelju 04.04.2021. godine, a o stanju obolelih, i daljim aktivnostima prvog tima blagovremeno ćemo obavestiti javnost, stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)