OKLAHOMA KONAČNO POBEDILA, POKUŠEVSKI BLISTAO! Dončić razbio voriorse, Bobi isključen (VIDEO)

Novosti online

28. 04. 2021. u 07:39

KOŠARKAŠI Oklahome prekinuli su niz od 14 poraza u najjačoj košarkaškoj ligi sveta i tako izbegli obaranje negativnog rekorda franšize. Savladan je Boston sa 119:115, uz značajan udeo Alekseja Pokuševskog od 12 poena, šest skokova i četiri asistencije.

ОКЛАХОМА КОНАЧНО ПОБЕДИЛА, ПОКУШЕВСКИ БЛИСТАО! Дончић разбио вориорсе, Боби искључен (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Najzaslužniji za prvi trijumf Tandera posle skoro mesec dana i pobede nad Torontom bili su Lu Dort sa 24 poena i Darijus Bazli sa 21 poenom, čemu je dodao i deset skokova.  Pratili su ih Ajzea Robi i Taj Džerom sa po 15.

Najefikasniji igrač poražene ekipe i cele utakmice bio je Džejlin Braun sa 39 poena, plus 11 skokov. Pričard je ubacio 28.

Dalas je razbio Golden Stejt u gostima 133:103 u meču koji su obeležili Luka Dončić sa 39 poena, osam skokova i šest skokova, ali i Bobi Marjanović, koji je na parketu proveo samo četiri minuta pre nego šrto je čini se prestrog oisključen.

Igrao je i Alen Smailagić i upisao se u strelce za šest minuta na parketu. Smit, Hardavej i Meli bili su najveća podrška Dončićui sa po 13 poen, dok je u porženom timu po običaju najbolji bio Stef Kari sa 27 poena, jedan više od Muldera, dok je Vigins dodao 15.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!