DONČIĆ UDARA ISPOD POJASA! Bobi konačno zaigrao, rekord Pokuševskog (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 07:59

KOŠARKAŠI Dalasa lako su izašli na kraj sa Klivlendom i slavili sa 124:97, iako su skoro celo drugo poluvreme igrali bez isključenog Luke Dončića.

ДОНЧИЋ УДАРА ИСПОД ПОЈАСА! Боби коначно заиграо, рекорд Покушевског (ВИДЕО)

AP Photo/Tony Dejak

Posle svega dva minuta igre u drugom delu meča Dončić je bio u duelu sa Kolinom Sekstonom, u kojem ga je udario rukom ispod pojasa i nakon gledanja snimka sudije su odlučile da mu dodele nameran faul druge kategorije i pokažu put u svlačionicu.

Slovenac je bio u potpunom šoku, samo je odmahivao glavom i napustio je teren. Na kraju je meč završio sa 15 poena i 5 asistencija.

Tim Hardavej džunior postigao je 25 poena, Džoš Ričardson 20, a svojih pet minuta dočekao je i Boban Marjanović i za to vreme zabeležio sedam poena i dva skoka.

Sakramento je ostvario jednu od najubedljivijih pobeda nad Oklahomom u istoriji okršaja dve franšize 126:98, a čak osmorica igrača Kingsa bilo je dvocifreno. Mo Harkles i Terens Dejvis ubacili su po 18, koliko i najefikasniji u poraženoj ekipi Bizli.

Aleksej Pokuševski je za 26 minuta u igri postigao 13 poena, zabeležio dva skoka i pet uspešnih dodvanja, čime je stigao do 50. asistencije u kratkoj NBA karijeri. 

Nikola Vučević je blistao u pobedi Čikaga nad Detroitom 108:96. Centar Bulsa ostvario je dabl-dabl sa 29 poena i 16 skokova. Zek Levin je ostvario poen više od crnogorskog košarkaša, a uporaženom timu bolji od ostalih bio je Kilijan Hejs sa 21 poenom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)